Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

How I Met Your Mother

Film, 2014, 8.119.885 recensioner
How I Met Your Mother
Teds sökande efter sin själsfrände berättas till stor del genom tillbakablickar när en vuxen Ted berättar för sina barn om hur det gick till när han träffade deras mor.
film How I Met Your Mother hade premiär 2014. Alyson Hannigan, Jason Segel och Neil Patrick Harris spelar några av huvudrollerna i den här fyrfaldiga Emmy-vinnaren. Tillåten för åldrarna 7 år och äldre; barn under 7 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Romantisk, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How I Met Your Mother på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

A father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.

Skådespelare i How I Met Your Mother

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana How I Met Your Mother

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
Du kan inte gömma dig
En sjuksköterska och hennes dotter flyr från den knarksmugglande makens förflutna i Mexiko. De antar nya identiteter i Spanien, men faran är långt ifrån över.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.