Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

How I Met Your Mother

Film, 2014, 8.119.885 recensioner
How I Met Your Mother
Teds sökande efter sin själsfrände berättas till stor del genom tillbakablickar när en vuxen Ted berättar för sina barn om hur det gick till när han träffade deras mor.
film How I Met Your Mother hade premiär 2014. Alyson Hannigan, Jason Segel och Neil Patrick Harris spelar några av huvudrollerna i den här fyrfaldiga Emmy-vinnaren. Tillåten för åldrarna 7 år och äldre; barn under 7 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Romantisk, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How I Met Your Mother på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

A father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.

Skådespelare i How I Met Your Mother

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana How I Met Your Mother

Modern Family

Modern Family

(2018)

Vänner

Vänner

(2003)

New Girl

New Girl

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Hör du mig?
Tre vänner i en fattig stadsdel ser humor och hopp i tillvaron trots dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.