Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

How the Beatles Changed the World

Dokumentärer, 2017, 109 minuter
How the Beatles Changed the World
Intervjuer och exklusiva bilder ur arkiven visar hur Beatles inverkan på musik och kultur fortfarande är relevant runt om i världen.
Detta dokumentärer är Provocerande, Visionär

How the Beatles Changed the World på IMDB

The fascinating story of the cultural, social, spiritual and musical revolution ignited by the coming of the Beatles. Tracing the impact that these four band members had, first in their ...

Skådespelare i How the Beatles Changed the World

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana How the Beatles Changed the World

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Making Fun: Historien om Funko
Funko hade en anspråkslös början i ett garage 1998. Idag är deras figurer med motiv ur populärkulturen en världssuccé, och det är fansen som är nyckeln till framgången.
Survivors Guide to Prison
Poliser, kändisar och tidigare fångar kritiserar USA:s fängelsesystem i den här dokumentären, som är gjord som en instruktionsbok för den som sitter inne.
Explained
Den här informativa serien från Vox gör djupdykningar inom en rad ämnen, bland annat kryptovalutor, varför bantningskurer alltid misslyckas och den vilda K-popvärlden.
Lords and Ladles
Tre av Irlands främsta kockar – Derry Clarke, Catherine Fulvio och Paul Flynn – träffas på lyxiga herrgårdar för att återskapa det förflutnas banketter.
The Traffickers
I den här serien reser journalisten Nelufar Hedayat över hela världen för att avslöja en rad svarta marknader för allt från vapen och guld till mänskliga organ.