Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

How to Fix a Drug Scandal

Serien, 2020
How to Fix a Drug Scandal
Två kemister i ett labb begår chockerande brott som förlamar rättssystemet i en hel delstat och får advokater, tjänstemän och tusentals intagna att ifrågasätta rättvisan.
serien How to Fix a Drug Scandal är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år. How to Fix a Drug Scandal är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Skandalös, Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Fix a Drug Scandal på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

In 2013, Massachusetts State Police arrest 35-year-old crime drug lab chemist Sonja Farak for tampering with evidence: and that was only the beginning. Over time, details emerged that Farak...

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana How to Fix a Drug Scandal

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Berättelser från hennes offer lägger grunden för denna dokumentär om Ghislaine Maxwell, societetslejon och Jeffrey Epsteins medhjälpare, och hennes rättegång.
A Very Royal Wedding
Med hjälp av arkivbilder och intervjuer skildrar den här dokumentären drottning Elizabeth och prins Philips storslagna bröllop exakt 70 år efter att det ägde rum.
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.