Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Film, 2018, 85 minuter
Hurricane Bianca: From Russia With Hate
När läraren Richard luras av sin gamla fiende Deb att resa till Ryssland börjar hans drag-personlighet Bianca snart att vända upp och ner på det HBTQ-fientliga landet.
film Hurricane Bianca: From Russia With Hate hade premiär 2018 och är 85 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Knasig, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hurricane Bianca: From Russia With Hate på IMDB

Betyg: 4,7 från 10

Released from prison, ex-teacher Deborah Ward seeks revenge on Richard Martinez, the cross-dressing co-worker who outed her practice of having sex with male students. Hearing of Russia's ...

Trailer

Skådespelare i Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.