Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hustle

Film, 2022, 118 minuter
Hustle
När en avdankad talangscout hittar en potentiell basketstjärna i Spanien gör han allt för att bevisa att de båda kan göra karriär i NBA.
film Hustle är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 118 minuter lång. Adam Sandler, Juancho Hernangómez, Queen Latifah och Robert Duvall medverkar i den här upplyftande feel-good-filmen. Rekommenderas från 7 år. Hustle är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Hustle

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Hustle

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.