Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hwarang

Serien, 2016
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
serien Hwarang hade premiär 2016. A. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Spännande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hwarang på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

Revolves around an elite group of male youth called Hwarang who grow through passion and love in Seorabeol, the capital of the Kingdom of Silla.

Trailer

Skådespelare i Hwarang

Flera likadana Hwarang

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.