Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hymn of Death

Serien, 2018
Hymn of Death
Under den tid Korea var en japansk koloni blir den gifta dramatikern Kim U-jin kär i den berömda progressiva sopranen Yun Sim-deok.
serien Hymn of Death är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Sentimental, Romantisk.

Hymn of Death på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Kim Woo-Jin is a stage drama writer while Korea is under Japanese occupation. He is married with children, but he falls in love with Yun Sim-Deok. Yun Sim-Deok is the first Korean soprano. ...

Skådespelare i Hymn of Death

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];koreanska - Syntolkning
Text: tyska;svenska;finska;norska;engelska

Flera likadana Hymn of Death

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Antoine Griezmann: En legend blir till
Antoine Griezmann må vara kort i rocken, men med hjärta och beslutsamhet lyckades han ändå bli en av världens bästa fotbollsspelare – och dessutom världsmästare.
Stay Tuned!
Hon är den mest osannolika reportern du kan föreställa dig, och hennes excentriska beteende håller alla på alerten.
My Husband Won't Fit
Kumiko och Kenichi träffades under studietiden och är lyckligt gifta – men ett ovanligt problem hotar att förstöra förhållandet.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Alexis Viera – Berättelsen om en överlevare
Den uruguayanske fotbollsstjärnan Alexis Viera tvingas hitta en ny mening med livet när han blir skjuten under ett rån i Colombia och förlorar känseln i sina ben.