Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hymn of Death

Serien, 2018
Hymn of Death
Under den tid Korea var en japansk koloni blir den gifta dramatikern Kim U-jin kär i den berömda progressiva sopranen Yun Sim-deok.
serien Hymn of Death är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Sentimental, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hymn of Death på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Kim Woo-Jin is a stage drama writer while Korea is under Japanese occupation. He is married with children, but he falls in love with Yun Sim-Deok. Yun Sim-Deok is the first Korean soprano. ...

Skådespelare i Hymn of Death

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];koreanska - Syntolkning
Text: tyska;svenska;finska;norska;engelska

Flera likadana Hymn of Death

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Soni
En hetlevrad polis och hennes eftertänksamma chef bekämpar brott som begås mot kvinnor i Delhi, samtidigt som de försöker hantera jämställdhetsproblem i sina egna liv.
Pitch Perfect
Den här musikaliska komedin skildrar den intensiva konkurrensen mellan tre a cappella-grupper.
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry
Sebastian Maniscalco ger oss en rättfram och unik infallsvinkel på påfåglar på flygplan, rika svärföräldrar och livets många irritationsmoment i den här komedispecialen.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.