Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

I Am Not Okay With This

Serien, 2020
I Am Not Okay With This
Den ångestfyllda tonåringen Syd försöker hantera high school, familjeproblem och obesvarad kärlek till sin bästa vän – för att inte tala om sina nyupptäckta superkrafter.
serien I Am Not Okay With This är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år I Am Not Okay With This är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Am Not Okay With This på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

Sydney is a teenage girl navigating the trials and tribulations of high school while dealing with the complexities of her family, her budding sexuality, and mysterious superpowers just beginning to awaken deep within her.

Skådespelare i I Am Not Okay With This

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana I Am Not Okay With This

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Crazy, Lovely, Cool
Några omvälvande avslöjanden på en blogg om livet på campus får allvarliga konsekvenser för en grupp karismatiska studenter.
Archive 81
En arkivarie som jobbar med att återställa skadade videofilmer sugs in i ett mystiskt kaos som involverar en försvunnen regissör och en satanisk kult.
The Journalist
En respekterad och envis journalist försöker gräva fram sanningen om en stor korruptionsskandal, men stöter på motstånd från mäktiga fiender.