Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

I Am Not Okay With This

Serien, 2020
I Am Not Okay With This
Den ångestfyllda tonåringen Syd försöker hantera high school, familjeproblem och obesvarad kärlek till sin bästa vän – för att inte tala om sina nyupptäckta superkrafter.
serien I Am Not Okay With This är en Netflix Original som hade premiär 2020. Från regissören av The End of the F***ing World och producenterna bakom Stranger Things. Baserad på serieromanen. Rekommenderas från 16 år. I Am Not Okay With This är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Am Not Okay With This på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

Sydney is a teenage girl navigating the trials and tribulations of high school while dealing with the complexities of her family, her budding sexuality, and mysterious superpowers just beginning to awaken deep within her.

Skådespelare i I Am Not Okay With This

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana I Am Not Okay With This

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Deepa & Anoop
Välkommen till Hotell Mango! Här bor en glad och kreativ liten tjej som tillsammans med sin färgskiftande elefant alltid är redo för lek, musik – och bus!
A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
School Tales The Series
Hemska fasor rör sig i skolans korridorer i den här antologin med spökhistorier som regisseras av erkända thailändska skräckfilmsregissörer.
Instant Dream Home
En grupp inredare och hantverkare tar stora risker när de planerar att totalrenovera olika familjers hem från golv till tak på bara tolv timmar.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet nekade aldrig till att ha skjutit sin pappa. Men varför han gjorde det är en fråga utan ett enkelt svar och med konsekvenser för mer än bara en familj.