Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

I väntan på terapeuten

Film, 2017, 96 minuter
I väntan på terapeuten
Några patienter med tvångssyndrom väntar på sin psykolog, som sitter fast på ett försenat flyg. Under tiden tvingas de stå ut med varandras egenheter.
film I väntan på terapeuten hade premiär 2017 och är 96 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Detta film är Absurd, Knasig, Kitchig, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I väntan på terapeuten på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

Toc Toc is a movie starring Paco León, Alexandra Jiménez, and Rossy de Palma. The adventures and misadventures of a group of patients with OCD appointed at the same time.

Skådespelare i I väntan på terapeuten

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning;franska;turkiska;tyska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana I väntan på terapeuten

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Social Animals
En ung kvinna försöker rädda sitt företag, förbättra sitt kärleksliv och lära sig att bli vuxen – när hon plötsligt blir tokförälskad i en gift man.