Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

I väntan på terapeuten

Film, 2017, 96 minuter
I väntan på terapeuten
Några patienter med tvångssyndrom väntar på sin psykolog, som sitter fast på ett försenat flyg. Under tiden tvingas de stå ut med varandras egenheter.
film I väntan på terapeuten hade premiär 2017 och är 96 minuter lång. Den här galna komedin är baserad på Laurent Baffies pjäs TOC TOC, som har gjort stor succé i Spanien. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Detta film är Absurd, Knasig, Kitchig, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I väntan på terapeuten på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

Toc Toc is a movie starring Paco León, Alexandra Jiménez, and Rossy de Palma. The adventures and misadventures of a group of patients with OCD appointed at the same time.

Skådespelare i I väntan på terapeuten

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning;franska;turkiska;tyska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana I väntan på terapeuten

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Michelle Wolf: Joke Show
Komikern Michelle Wolf spånar om nutidens lättkränkthet, massage, barnafödsel, feminism och mycket mer (uttrar till exempel) i den här ståuppspecialen från New York.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
På sin 40-årsdag släpper Tiffany Haddish en storslagen special full av sång, dans och fräcka reflektioner kring den långa vägen mot att bli en fullvuxen kvinna.
Porta dos Fundos: Den sista baksmällan
Dagen efter den sista måltiden vaknar lärjungarna upp bakfulla, utan något minne av gårdagen, och upptäcker att Jesus (Fábio Porchat) är borta.
Porta dos Fundos: Kristi första frestelse
Jesus ska fira sin trettioårsdag och tar med sig en oväntad gäst hem till familjen. En julspecial som är så knasig att det måste vara Porta dos Fundos.