Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ice Guardians

Dokumentärer, 2016, 108 minuter
Ice Guardians
Den här filmen följer ishockeyns kontroversiella slagskämpar, och det fysiska och psykiska pris de betalar i rollen som lagets hårdingar.
dokumentärer Ice Guardians hade premiär 2016 och är 108 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta dokumentärer är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ice Guardians på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

On-ice enforcers struggle to rise through the professional ranks of the world's most prestigious hockey league, only to be confronted with a new found fight for the existence of the role itself.

Skådespelare i Ice Guardians

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Ice Guardians

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
Big Cats
Lejon, leoparder och geparder jagas för sitt skinn och ses ofta som hot mot boskap, vilket har lett till att det finns få platser kvar där de verkligen kan leva och frodas.
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.
Guds svek: Tro och lögner
Denna dokumentärserie undersöker den skrämmande, sanna historien om fyra koreanska ledare som kallat sig profeter och avslöjar den förbehållslösa trons mörka sida.