Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe

Dokumentärer, 2024, 107 minuter
Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe
Dokumentär om Generación Zoe, ett andligt coachingnätverk som kan ligga bakom ett av de största bedrägerierna i Argentinas historia.
dokumentärer Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 107 minuter lång. Rekommenderas från 10 år. Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;spanska (Latinamerika) - syntolkning;spanska (Latinamerika) [originalspråk]
Text: tyska;engelska;spanska (Latinamerika);finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
The Accidental Twins
En förväxling efter födseln splittrar två par enäggstvillingar i Colombia. Denna fängslande dokumentär undersöker deras komplicerade historia och identiteter.
Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.