Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In Love and Deep Water

Film, 2023, 127 minuter
In Love and Deep Water
Det vankas romantik, kaos och mysterier ombord på en lyxkryssare på väg mot Egeiska havet när en butler och en passagerare försöker lösa en förbryllande mordgåta.
film In Love and Deep Water är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 127 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. In Love and Deep Water är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i In Love and Deep Water

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana In Love and Deep Water

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.
How to Rob a Bank
En true crime-dokumentär om en karismatisk rebell i 1990-talets Seattle som begår en rad bankrån som hämtade ur en film.
Too Old for Fairy Tales 2
När hans mammas nya pojkvän flyttar in ger sig Waldek iväg på en våghalsig resa genom Tatrabergen för att hitta sin pappa, som han aldrig har träffat.
Colors of Evil: Red
När en död flicka hittas på en strand i polska Trójmiasto inleder åklagaren och offrets mamma en känslosam jakt på sanningen.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
Juzo Fujimaki är på flykt efter ett brott och utpressas till att delta i en olaglig kampsportsturnering, där han ställs mot livsfarliga motståndare.