Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In Love and Deep Water

Film, 2023, 127 minuter
In Love and Deep Water
Det vankas romantik, kaos och mysterier ombord på en lyxkryssare på väg mot Egeiska havet när en butler och en passagerare försöker lösa en förbryllande mordgåta.
film In Love and Deep Water är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 127 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. In Love and Deep Water är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i In Love and Deep Water

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana In Love and Deep Water

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
Love Like a K-Drama
Fyra skådespelerskor från Japan flyttar till Sydkorea för att provspela och spela mot koreanska skådespelare i romantiska draman. Kommer kärlek att uppstå bakom scenen?
Bröllopsspelet
Alex och Eva tänker gifta sig på platsen där de träffades för första gången, men en rad dråpliga missförstånd och snedsteg sinkar deras bröllopsplaner.
Last Call for Istanbul
Efter ett slumpartat möte på flygplatsen får två gifta personer uppleva en oförglömlig natt full av spänning, åtrå och frestelser i New York.
Pokémon: Att vara en Pokémon-mästare
Ash, Pikachu och deras två vänner, Misty och Brock, reser runt för att hjälpa de pokémon som är i nöd – samtidigt som en beskyddare vakar över dem från ovan.