Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In the Tall Grass

Film, 2019, 101 minuter
In the Tall Grass
När en gravid kvinna och hennes bror hör en pojkes rop på hjälp ger de sig in i ett stort gräsfält, men upptäcker snart att de inte kan ta sig ut.
film In the Tall Grass är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 101 minuter lång. Rekommenderas från 16 år In the Tall Grass är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In the Tall Grass på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

After hearing a young boy's cry for help, a sister and brother venture into a vast field of tall grass in Kansas but soon discover there may be no way out...and that something evil lurks within.

Skådespelare i In the Tall Grass

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana In the Tall Grass

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.