Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In the Tall Grass

Film, 2019, 101 minuter
In the Tall Grass
När en gravid kvinna och hennes bror hör en pojkes rop på hjälp ger de sig in i ett stort gräsfält, men upptäcker snart att de inte kan ta sig ut.
film In the Tall Grass är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 101 minuter lång. Rekommenderas från 16 år In the Tall Grass är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In the Tall Grass på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

After hearing a young boy's cry for help, a sister and brother venture into a vast field of tall grass in Kansas but soon discover there may be no way out...and that something evil lurks within.

Skådespelare i In the Tall Grass

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana In the Tall Grass

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.
Det sista han ville
När en tuff journalist hjälper sin sjuka pappa att förhandla en vapenaffär i Centralamerika blir hon indragen i en story som hon försöker få publicerad.
The Curse of La Llorona
En ensamstående mamma i 1970-talets Los Angeles upptäcker att en gammal folksaga visar sig vara sann när hennes barn blir förföljda av en ondskefull ande.
Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.