Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In the Tall Grass

Film, 2019, 101 minuter
In the Tall Grass
När en gravid kvinna och hennes bror hör en pojkes rop på hjälp ger de sig in i ett stort gräsfält, men upptäcker snart att de inte kan ta sig ut.
film In the Tall Grass är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 101 minuter lång. Rekommenderas från 16 år In the Tall Grass är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In the Tall Grass på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

After hearing a young boy's cry for help, a sister and brother venture into a vast field of tall grass in Kansas but soon discover there may be no way out...and that something evil lurks within.

Skådespelare i In the Tall Grass

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana In the Tall Grass

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Fractured
När hans fru och dotter försvinner från akuten påbörjar en man ett frenetiskt sökande efter dem, och blir övertygad om att sjukhuset har något att dölja.
Ondskans inflytande
Alicia återvänder hem för att hjälpa sin syster ta hand om deras mamma, som ligger i koma. Men en ond kraft ur det förflutna hotar både henne och hennes barn.
El Camino: A Breaking Bad Movie
Jesse Pinkman är på flykt, men det förflutna är alltid hack i häl. Med Aaron Paul i huvudrollen och manus och regi av Vince Gilligan, skaparen av Breaking Bad.
The Forest of Love
En bedragare och en grupp amatörfilmare tränger sig på hos två unga kvinnor som bär på en tung sorg. Men inget är som det verkar.
Den spöklika berättelsen om Kapten Kalsongs hall-o-flin
När Melvin försöker ställa in halloween skapar de finurliga vännerna Harold och George sin egen läskiga högtidsdag – som blir en braksuccé!