Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Inception

Film, 2010, 148 minuter, 4.257.272 recensioner
Inception
I den här intelligenta sci-fi-thrillern driver en man en spionverksamhet vars affärsidé är att ta sig in i folks undermedvetna och förändra deras tankar.
film Inception hade premiär 2010 och är 148 minuter lång. Leonardo DiCaprio har en av rollerna i den här Oscarsbelönade sci-fi-thrillern som blev en global publiksuccé 2010. Rekommenderas från 16 år Detta film är Sinnesvidgande, Kreativ.

Inception på IMDB

Betyg: 9 från 10

A thief who steals corporate secrets through use of dream-sharing technology is given the inverse task of planting an idea into the mind of a CEO.

Trailer

Skådespelare i Inception

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: danska;norska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Inception

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.
Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.
Time to Hunt
Tre kriminella som vill lämna sin dystopiska värld bakom sig och resa till ett fjärran paradis planerar en kupp – och drar till sig en hänsynslös mördares uppmärksamhet.
Träskets tystnad
Gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut när en framgångsrik deckarförfattare undersöker korruption i arbetet med sin nya bok.
Jord och blod
Ägaren till ett sågverk och hans tonåriga dotter blir indragna i en blodig fejd när en gangster gömmer stulet kokain på deras gård.