Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Inside the Real Narcos

Serien, 2018
Inside the Real Narcos
Jason Fox, före detta soldat i en specialstyrka, intervjuar farliga knarksmugglare och kartellmedlemmar för att erbjuda ett annorlunda perspektiv på drogkrigen.
serien Inside the Real Narcos är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental.

Inside the Real Narcos på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

As the name suggests, a former special agent delves into the lives of the real narcos performing the drug trade in Mexico, Colombia and Peru

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;finska;tyska;svenska;norska

Flera likadana Inside the Real Narcos

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.