Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Insidious: The Last Key

Film, 2018, 103 minuter
Insidious: The Last Key
Parapsykologen Elise Rainier plågas av otäcka minnen och återvänder till sitt barndomshem för att konfrontera sina demoner – och uppdagar djupt begravda hemligheter.
film Insidious: The Last Key hade premiär 2018 och är 103 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Skrämmande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Insidious: The Last Key på IMDB

Betyg: 5,7 från 10

Parapsychologist Dr. Elise Rainier faces her most fearsome and personal haunting yet, as she is drawn back to her ghostly childhood home, where the terror began.

Skådespelare i Insidious: The Last Key

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Insidious: The Last Key

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Rattlesnake
En mystisk kvinna räddar hennes dotter från ett dödligt ormbett, men i utbyte måste den ensamstående mamman mörda en främling innan solen går ner.
Eli
Eli
Föräldrarna till en allvarligt sjuk 11-åring tar i ren desperation sonen till en isolerad klinik där han ska genomgå en experimentell behandling.
Wounds
När en bartender i New Orleans plockar upp en mobil som någon tappat under ett bråk börjar han få otäcka meddelanden. Och snart börjar han ifrågasätta sin mentala hälsa.
Ondskans inflytande
Alicia återvänder hem för att hjälpa sin syster ta hand om deras mamma, som ligger i koma. Men en ond kraft ur det förflutna hotar både henne och hennes barn.
In the Tall Grass
När en gravid kvinna och hennes bror hör en pojkes rop på hjälp ger de sig in i ett stort gräsfält, men upptäcker snart att de inte kan ta sig ut.