Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Invader Zim: Enter the Florpus

Film, 2019, 71 minuter
Invader Zim: Enter the Florpus
Rymdvarelsen Zim dyker upp för att inleda nästa fas av sin erövringsplan, men hans ärkefiende Dib Membrane gör sig beredd att stoppa honom en gång för alla.
film Invader Zim: Enter the Florpus är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 71 minuter lång. Detta film är Udda, Finurlig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Invader Zim: Enter the Florpus på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

ZIM discovers his almighty leaders never had any intention of coming to Earth and he loses confidence in himself for the first time in his life, which is the big break his human nemesis, Dib has been waiting for.

Skådespelare i Invader Zim: Enter the Florpus

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;finska;norska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: finska;svenska;engelska;tyska;norska

Flera likadana Invader Zim: Enter the Florpus

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissys dans
Barnen Bilsson vinner en talangjakt med en dans som Billy hittat på. Men när ”Chrissy-dansen” blir populär får hans lillasyster all uppmärksamhet.
Syskonen Willoughby
Fyra syskon med riktigt egoistiska föräldrar smider planer på att göra sig av med päronen för gott – för att sen ge sig ut och hitta en egen familj.