Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Isi och Ossi

Film, 2020, 113 minuter
Isi och Ossi
En miljardärsdotter fejkar ett förhållande med en pank boxare för att tvinga sina föräldrar att låta henne följa sina kulinariska drömmar.
film Isi och Ossi är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 113 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Isi och Ossi är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fräck, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Isi och Ossi

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;tyska [Originalspråk];engelska;franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Isi och Ossi

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drakar: Räddningsryttarna: Jakten på den gyllene draken
Räddningsryttarna upplever sitt livs största äventyr när de letar efter ett sällsynt gyllene drakägg och försöker se till att det inte hamnar i händerna på pirater.
Bun maska
Familjens kafé har gått i arv i generationer, men en hoppfull ung skådespelare som vill satsa på en filmkarriär är inte säker på att han vill jobba för familjeföretaget.
Happy Old Year
En kvinnas ambitiösa renoveringsprojekt väcker gamla minnen till liv när hon hittar föremål som tillhör hennes före detta pojkvän.
Bakom kulisserna på Unorthodox
En titt bakom kulisserna på produktionen av en av de första serierna som ger en autentisk bild av livet och problemen i den chassidiska rörelsen ur ett kvinnoperspektiv.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura bjuder på obekväma skratt med ocensurerade historier om mammor, pappor, drömmar och allt det där andra man helst inte (läs: absolut inte) vill tänka på.