Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Itaewon Class

Serien, 2020
Itaewon Class
I ett färgstarkt kvarter i Seoul försöker en före detta fängelsekund och hans vänner förverkliga drömmen om att öppna en bar.
serien Itaewon Class är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Itaewon Class på IMDB

Betyg: 8 från 10

The story of Park Sae Ro Yi who opens a restaurant in Itaewon.

Skådespelare i Itaewon Class

Ljud och text

Ljud: koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Itaewon Class

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blood & Water
En tonåring från Kapstaden träffar en simstjärna från en privatskola på en fest och börjar misstänka att det är hennes syster – som kidnappades vid födseln.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
Den medelmåttige Juanquini
En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt.