Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

It's Bruno!

Serien, 2019
It's Bruno!
Malcolm är uppvuxen i Brooklyn och ägnar dagarna åt att ta hand om sin gulliga hund Bruno. Och han ser även till att läxa upp grannarna om hur de ska behandla hans vovve.
serien It's Bruno! är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år It's Bruno! är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

It's Bruno! på IMDB

This series follows a man and his beloved dog, Bruno, as they stroll through the streets of Bushwick, Brooklyn.

Skådespelare i It's Bruno!

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: engelska;tyska;norska;finska;svenska

Flera likadana It's Bruno!

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular
Latrice Royale, Shangela, Kim Chi och andra publikfavoriter tävlar om titeln som drag-juldrottning i den här specialen. Ibland får man precis vad man önskar sig!