Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jag är ingen lättfärdig man

I Am Not an Easy Man
Film, 2018, 98 minuter
Jag är ingen lättfärdig man
En skamlös mansgris får smaka på sin egen medicin när han vaknar upp i en värld som styrs av kvinnor och kommer på kant med en mäktig kvinnlig författare.
film Jag är ingen lättfärdig man är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 98 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Detta film är Fyndig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag är ingen lättfärdig man på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A shameless chauvinist gets a taste of his own medicine when he wakes up in a world dominated by women and locks horns with a powerful female author.

Trailer

Skådespelare i Jag är ingen lättfärdig man

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska;turkiska;tyska;franska [Originalspråk];franska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Jag är ingen lättfärdig man

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Social Animals
En ung kvinna försöker rädda sitt företag, förbättra sitt kärleksliv och lära sig att bli vuxen – när hon plötsligt blir tokförälskad i en gift man.