Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jag är ingen lättfärdig man

I Am Not an Easy Man
Film, 2018, 98 minuter
Jag är ingen lättfärdig man
En skamlös mansgris får smaka på sin egen medicin när han vaknar upp i en värld som styrs av kvinnor och kommer på kant med en mäktig kvinnlig författare.
film Jag är ingen lättfärdig man är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 98 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Detta film är Fyndig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag är ingen lättfärdig man på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A shameless chauvinist gets a taste of his own medicine when he wakes up in a world dominated by women and locks horns with a powerful female author.

Trailer

Skådespelare i Jag är ingen lättfärdig man

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska;turkiska;tyska;franska [Originalspråk];franska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Jag är ingen lättfärdig man

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.
Bittersweet Days
När en ung kvinnas pojkvän flyttar till London för en tid kommer hon allt närmare sin nya rumskamrat, en utåtriktad nederländsk fotograf.