Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jag heter Anne

Anne met een E
Serien, 2018
Jag heter Anne
En kavat föräldralös flicka med starka övertygelser hamnar hos en ogift kvinna och hennes lågmälde bror. Serien är baserad på Anne på Grönkulla.
serien Jag heter Anne är en Netflix Original som hade premiär 2018. Emmybelönade manusförfattaren och producenten Moira Walley-Beckett ger nytt liv åt L.M. Montgomerys tidlösa berättelser. Detta serien är Innerlig, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag heter Anne på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

The adventures of a young orphan girl living in the late 19th century. Follow Anne as she learns to navigate her new life on Prince Edward Island, in this new take on L.M. Montgomery's classic novels.

Trailer

Skådespelare i Jag heter Anne

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Jag heter Anne

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
Dating Around
I varje avsnitt får en singel gå på fem blinddejter. Målet är att hitta någon som förtjänar en andra dejt. Det blir både flirtar och floppar.
Flavorful Origins
Gör en djupdykning i Chaoshans matkultur, upptäck de unika ingredienserna och lyssna på berättelserna om människorna bakom de ljuvliga smakerna.
Sparta
När en lärare dör under mystiska omständigheter tar sig en härdad polis an utredningen, och blir snart indragen i ett VR-spel med höga insatser.
Trawlermen Tales
Trålfiskare tar sig igenom häftiga oväder och andra hinder ute till sjöss när de försöker hantera både sina krävande jobb ombord på båtarna och familjelivet på hemmaplan.