Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jag heter Anne

Anne met een E
Serien, 2019
Jag heter Anne
En kavat föräldralös flicka med starka övertygelser hamnar hos en ogift kvinna och hennes lågmälde bror. Serien är baserad på Anne på Grönkulla.
serien Jag heter Anne är en Netflix Original som hade premiär 2019. Emmybelönade manusförfattaren och producenten Moira Walley-Beckett ger nytt liv åt L.M. Montgomerys tidlösa berättelser. Jag heter Anne är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Innerlig, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag heter Anne på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

The adventures of a young orphan girl living in the late 19th century. Follow Anne as she learns to navigate her new life on Prince Edward Island, in this new take on L.M. Montgomery's classic novels.

Trailer

Skådespelare i Jag heter Anne

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Jag heter Anne

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Receiver
Den här fängslande sportserien följer NFL-stjärnorna Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel och Amon-Ra St. Brown under 2023 års säsong.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
SPRINT
Några av världens främsta sprinterlöpare hanterar tuff träning, närgångna journalister och stenhård konkurrens i kampen om att bli världens snabbaste människa.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.