Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

James Acaster: Repertoire

Serien, 2018
James Acaster: Repertoire
Den okonventionelle komikern James Acaster avhandlar det underliga, det vardagliga och allt däremellan i den här samlingen som består av fyra ståuppspecialer.
serien James Acaster: Repertoire är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor alle leeftijden. James Acaster: Repertoire är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Absurd, Fyndig, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

James Acaster: Repertoire på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

James Acaster: Repertoire is a TV mini-series starring James Acaster, Pat Cahill, and Stuart Laws. James Acaster presents four interwoven stand-up comedy specials.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana James Acaster: Repertoire

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
RuPaul’s Drag Race: Untucked!
Bråken. Hemligheterna. Skitsnacket! Följ med bakom kulisserna med deltagarna i RuPaul's Drag Race och se vad som händer utanför catwalken i varje avsnitt.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.