Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

James Acaster: Repertoire

Serien, 2018
James Acaster: Repertoire
Den okonventionelle komikern James Acaster avhandlar det underliga, det vardagliga och allt däremellan i den här samlingen som består av fyra ståuppspecialer.
serien James Acaster: Repertoire är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor alle leeftijden. James Acaster: Repertoire är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Absurd, Fyndig, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

James Acaster: Repertoire på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

James Acaster: Repertoire is a TV mini-series starring James Acaster, Pat Cahill, and Stuart Laws. James Acaster presents four interwoven stand-up comedy specials.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana James Acaster: Repertoire

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.