Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Järnladyn

Film, 2011, 104 minuter, 71.667 recensioner
Järnladyn
Margaret Thatcher, Storbritanniens första kvinnliga premiärminister, navigerar en karriär som kommer att förändra politikens regler för alltid.
film Järnladyn hade premiär 2011 och är 104 minuter lång. Meryl Streeps tolkning av Thatcher gav henne en tredje Oscar och en åttonde Golden Globe att lägga till i samlingen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Detta film är Intellektuell, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Järnladyn på IMDB

Betyg: 6 från 10

An elderly Margaret Thatcher talks to the imagined presence of her recently deceased husband as she struggles to come to terms with his death while scenes from her past life, from girlhood to British prime minister, intervene.

Skådespelare i Järnladyn

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska
Text: nederländska;franska

Flera likadana Järnladyn

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.