Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jessica Darling's It List

Film, 2016, 80 minuter
Jessica Darling's It List
Utrustad med popularitetstips från sin snygga storasyster gör sig den brådmogna Jessica Darling redo att börja sjunde klass.
film Jessica Darling's It List hade premiär 2016 och är 80 minuter lång. Tillåten för alla typer av publik. Detta film är Innerlig, Familjevänlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jessica Darling's It List på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Jessica Darling's older sister gives her the "IT List," a checklist on how to navigate the middle school popularity hierarchy. The instructions appear simple enough to follow, but like life, nothing is as easy as it seems.

Skådespelare i Jessica Darling's It List

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska;tyska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Jessica Darling's It List

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Little Mermaid
En sjöjungfru som hålls fången på cirkus förändrar livet för en skeptisk journalist och hans lillasyster i denna version av den klassiska sagan.
Kalle och chokladfabriken
Den excentriske Willy Wonka slår upp portarna till sin godisfabrik för fem lyckliga barn som blir invigda i hemligheterna bakom hans fantastiska konfekt.
Angelas jul
När Angela följer med sin familj till kyrkan på julafton får hon en fantastisk idé. En rörande saga baserad på en berättelse av Frank McCourt.
The Holiday Calendar
En talangfull fotograf är fast på ett tråkigt arbete när hon ärver en antik adventskalender som kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till kärleken.
48 julönskningar
En småstads brev till jultomten råkar gå upp i rök, så två nissar lämnar Nordpolen för att samla in alla önskningar som saknas.