Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jim Jefferies : BARE

Serien, 2014, 76 minuter, 364 recensioner
Jim Jefferies : BARE
Ingenting är heligt för den australiske komikern Jim Jefferies. I den här föreställningen driver han med det mesta, bland annat handikappade skådespelare.
serien Jim Jefferies : BARE är en Netflix Original som hade premiär 2014 och är 76 minuter lång. En gång blev Jefferies attackerad på scenen och införlivade sedan händelsen på video i sin ståupp-show. Detta serien är Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies : BARE på IMDB

Betyg: 8 från 10

Covers topics from gun control to family values.

Skådespelare

Flera likadana Jim Jefferies : BARE

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
The Year I Started Masturbating
En ambitiös karriärkvinnas värld rasar samman när hon blir dumpad strax före sin 40-årsdag, vilket tvingar henne att omvärdera sitt kaotiska liv.
FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.
Kathal - A Jackfruit Mystery
När två dyrbara jackfrukter försvinner från en politikers trädgård upptäcker polisen som är ansvarig för utredningen något mycket oväntat.
XO, Kitty
En ny kärlekshistoria tar sin början när tonåringen Kitty återförenas med sin pojkvän på samma internatskola som hennes mamma gick på.