Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jim Norton: Mouthful of Shame

Film, 2017, 61 minuter
Jim Norton: Mouthful of Shame
I denna ocensurerade resa genom en fascinerande ekivok hjärna ger komikern Jim Norton sitt perspektiv på romantik, lust och sexuella böjelser.
film Jim Norton: Mouthful of Shame är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 61 minuter lång. Jim Norton: Mouthful of Shame är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Norton: Mouthful of Shame på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

Jim Norton: Mouthful of Shame is a TV special starring Jim Norton, Louis C.K., and Robert De Niro. In this unrestricted jaunt, comic Jim Norton offers a personal perspective on romance, desire, and sexual proclivities.

Skådespelare i Jim Norton: Mouthful of Shame

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Jim Norton: Mouthful of Shame

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Valpakademin
Några fyrbenta vänner påbörjar en fan-tass-tisk resa i den här serien om en väldigt speciell skola för de allra gulligaste, keligaste och nyfiknaste valparna.
Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.