Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jimmy Carr: Funny Business

Film, 2016, 62 minuter
Jimmy Carr: Funny Business
Jimmy Carr visar prov på sin förmåga att leverera dråpliga och vassa repliker med uttryckslös min i det här framträdandet inför ett utsålt Hammersmith Apollo i London.
film Jimmy Carr: Funny Business är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 62 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Jimmy Carr: Funny Business är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk, Fyndig, Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: Funny Business på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Jimmy Carr: Funny Business is a video starring Jimmy Carr. A man, with an incredibly stupid laugh, tells jokes to an audience.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Jimmy Carr: Funny Business

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Used Goods
En cancerforskare förklär sig till en fattig försäljare för att undkomma giriga läkemedelsföretag som försöker lägga beslag på hans banbrytande forskningsarbete.
Falling Inn Love
När en framgångsrik tjej från San Francisco vinner ett värdshus på Nya Zeeland lämnar hon stadslivet för att rusta upp byggnaden med hjälp av en stilig snickare.
Klasskompisarna
På skolåterträffen är två bästisar fast beslutna att visa sina gamla mobbare och tonårsförälskelser hur framgångsrika de har blivit. Det blir en vild tillställning.
Dave Chappelle: Sticks & Stones
Dave Chappelle tar sig an vapenkulturen, opioidkrisen och svallvågen av kändisskandaler i en vågad ståuppspecial inspelad i Atlanta.