Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jimmy Carr: Funny Business

Film, 2016, 62 minuter
Jimmy Carr: Funny Business
Jimmy Carr visar prov på sin förmåga att leverera dråpliga och vassa repliker med uttryckslös min i det här framträdandet inför ett utsålt Hammersmith Apollo i London.
film Jimmy Carr: Funny Business är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 62 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Jimmy Carr: Funny Business är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk, Fyndig, Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: Funny Business på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Jimmy Carr: Funny Business is a video starring Jimmy Carr. A man, with an incredibly stupid laugh, tells jokes to an audience.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Jimmy Carr: Funny Business

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
Savage Raghda
En ensamstående pappa klär ut sig till kvinna för att få en roll i en reklamfilm – allt för att kunna försörja sin son.