Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minuter
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Inget är heligt när Jimmy Carr levererar de mest vågade skämten från sin ståuppkarriär i en special som inte passar den som är lättstött.
film Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 58 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk, Fräck, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: svenska;tyska;norska;finska;engelska

Flera likadana Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Chief Daddy
När en rik patriark plötsligt dör är hans pengahungriga familj, vänner och personal beredda att göra vad som helst för att lägga beslag på förmögenheten.
Edoardo Ferrario: Heta trender
Den italienske komikern Edoardo Ferrario skämtar om livet som 30-åring och analyserar resor, sociala medier och folk som gillar öl från mikrobryggerier.
Pants on Fire
Svartsjuka flickvänner och rymdvarelser är bara några av de saker som Jack ljugit om för att bli populär. Nu börjar lögnerna bli verklighet och sabbar allt.
Nicky Deuce
Tonåringen Nicholas Borelli har levt ett skyddat liv och får sitt livs överraskning när han tillbringar sommaren hos några excentriska släktingar i New York.