Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jo Koy: In His Elements

Film, 2020, 55 minuter
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
film Jo Koy: In His Elements är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 55 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Jo Koy: In His Elements är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jo Koy: In His Elements på IMDB

Jo Koy returns to the Philippines to show off the local culture and headline a special featuring Filipino American comedians, DJs and hip-hop dancers.

Skådespelare i Jo Koy: In His Elements

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Jo Koy: In His Elements

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.