Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Joan Didion: The Center Will Not Hold

Dokumentärer, 2017, 98 minuter
Joan Didion: The Center Will Not Hold
Den litterära ikonen Joan Didion ser tillbaka på sin otroliga karriär och sina personliga kamper i denna intima dokumentär regisserad av Griffin Dunne.
dokumentärer Joan Didion: The Center Will Not Hold är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 98 minuter lång. Anna Wintour, Calvin Trillin och Harrison Ford är några av de kändisar som intervjuas i denna Emmy-nominerade film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Detta dokumentärer är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joan Didion: The Center Will Not Hold på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Literary icon Joan Didion reflects on her remarkable career and personal struggles in this intimate documentary directed by her nephew, Griffin Dunne.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Joan Didion: The Center Will Not Hold

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
Vem dödade Malcolm X?
Årtionden efter mordet på den afroamerikanske ledaren Malcolm X försöker en aktivist ta reda på sanningen i rättvisans namn.
The Pharmacist: Opioidkrisen i USA
När hans son dör under tragiska omständigheter vidtar en apotekare i Louisiana drastiska åtgärder för att avslöja den omfattande korruptionen bakom opioidkrisen i USA.
Miss Americana
I den här intima dokumentären får vi se hur Taylor Swift växer in i rollen som låtskrivare, artist och kvinna som vågar göra sin röst hörd.
Night on Earth: Mörkertagningar
En titt bakom kulisserna där vi följer klättrande, dykande och stelfrusna filmfotografer under arbetet med dokumentärens banbrytande nattbilder.