Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

John Leguizamo's Latin History for Morons

Film, 2018, 90 minuter
John Leguizamo's Latin History for Morons
En enmansshow där John Leguizamo hittar både tragik och humor i 3 000 år av latinamerikansk historia, som han studerat för att hjälpa sin mobbade son.
film John Leguizamo's Latin History for Morons är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 16 år John Leguizamo's Latin History for Morons är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Leguizamo's Latin History for Morons på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Comic and actor John Leguizamo examines the repression of Hispanic culture throughout American history in his one-man show "Latin History for Morons."

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;norska;finska;tyska;svenska

Flera likadana John Leguizamo's Latin History for Morons

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Superlópez
I den här tolkningen av den tecknade serien måste Juan López kombinera sitt kontorsjobb med hjältedåd för att rädda sitt livs kärlek och hemplaneten Chitón.
ReMastered: The Miami Showband Massacre
1975 chockades Irland av mordet på tre medlemmar i musikgruppen Miami Showband. Nu söker en överlevare efter sanningen.
Delhi Crime
Delhi är skakat av en gruppvåldtäkt och nu måste polischef Vartika Chaturvedi leda jakten på förövarna. Baserad på det omskrivna Nirbhaya-fallet från 2012.
Selling Sunset
Toppmäklarna på The Oppenheim Group säljer lyxfastigheter till välbärgade köpare i Los Angeles. När de får en ny kollega blir det dramatiskt värre.
Under stormen
En spricka i rumtiden gör att Vera kan rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder till att hon förlorar sin egen dotter. Kommer hon någonsin att få tillbaka henne?