Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

Film, 2018, 64 minuter
John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City
John Mulaney berättar historier från sin barndom, ifrågasätter värdet av högre utbildning och diskuterar ålderdomens svåra plågor i denna underhållande komedispecial.
film John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 64 minuter lång. Geschikt voor alle leeftijden. John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Used Goods
En cancerforskare förklär sig till en fattig försäljare för att undkomma giriga läkemedelsföretag som försöker lägga beslag på hans banbrytande forskningsarbete.
Falling Inn Love
När en framgångsrik tjej från San Francisco vinner ett värdshus på Nya Zeeland lämnar hon stadslivet för att rusta upp byggnaden med hjälp av en stilig snickare.
Klasskompisarna
På skolåterträffen är två bästisar fast beslutna att visa sina gamla mobbare och tonårsförälskelser hur framgångsrika de har blivit. Det blir en vild tillställning.
Dave Chappelle: Sticks & Stones
Dave Chappelle tar sig an vapenkulturen, opioidkrisen och svallvågen av kändisskandaler i en vågad ståuppspecial inspelad i Atlanta.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.