Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

John Mulaney och matsäcksgänget

Film, 2019, 70 minuter
John Mulaney och matsäcksgänget
Nostalgisk special där John Mulaney och hans barnkompisar tar sig an existentiella frågor med hjälp av medryckande sånger, roliga sketcher och särskilt inbjudna gäster.
film John Mulaney och matsäcksgänget är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 70 minuter lång. John Mulaney och matsäcksgänget är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Mulaney och matsäcksgänget på IMDB

John Mulaney and his kid pals tackle existential topics for all ages with catchy songs, comedy sketches and special guests in a nostalgic variety special.

Skådespelare i John Mulaney och matsäcksgänget

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana John Mulaney och matsäcksgänget

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.