Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

John Mulaney och matsäcksgänget

Film, 2019, 70 minuter
John Mulaney och matsäcksgänget
Nostalgisk special där John Mulaney och hans barnkompisar tar sig an existentiella frågor med hjälp av medryckande sånger, roliga sketcher och särskilt inbjudna gäster.
film John Mulaney och matsäcksgänget är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 70 minuter lång. John Mulaney och matsäcksgänget är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Mulaney och matsäcksgänget på IMDB

John Mulaney and his kid pals tackle existential topics for all ages with catchy songs, comedy sketches and special guests in a nostalgic variety special.

Skådespelare i John Mulaney och matsäcksgänget

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana John Mulaney och matsäcksgänget

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.
Kapten Kalsongs episka Val-o-rama
I den här interaktiva specialen behöver Harold och George din hjälp för att hindra Krupp från att spränga deras älskade trädkoja i luften.
Isi och Ossi
En miljardärsdotter fejkar ett förhållande med en pank boxare för att tvinga sina föräldrar att låta henne följa sina kulinariska drömmar.
Dragon Quest Your Story
Luca följer i sin fars fotspår för att rädda sin mor från den onda Ladja, men för att lyckas måste han hitta den himmelske hjälte som bär det zenitiska svärdet.
Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.