Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Serien, 2024
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Dessa sju sammanlänkade och drömlika science fiction-berättelser med övernaturliga inslag har regisserats av Joko Anwar, som även skrivit manus.
serien Joko Anwar's Nightmares and Daydreams är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Joko Anwar's Nightmares and Daydreams är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Hjärnskrynklande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;indonesiska - syntolkning;indonesiska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;indonesiska;svenska;ukrainska

Flera likadana Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.
Gangs of Galicia
När en advokat upptäcker att hennes mördade far levt ett dubbelliv söker hon hämnd genom att infiltrera en galicisk drogkartell och närma sig ledaren.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Monster
Efter att ha kidnappats och förts till ett ödsligt hus lyckas en flicka fly, men återvänder för att försöka rädda sin vän.