Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jord och blod

Film, 2020, 80 minuter
Jord och blod
Ägaren till ett sågverk och hans tonåriga dotter blir indragna i en blodig fejd när en gangster gömmer stulet kokain på deras gård.
film Jord och blod är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 80 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Jord och blod är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jord och blod på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

Saïd owns a sawmill deep in the woods, which he decides to sell. Little does he know that one of his apprentices was cornered by his brother and forced to hide a large amount of cocaine inside the factory.

Skådespelare i Jord och blod

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana Jord och blod

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.