Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jord och blod

Film, 2020, 80 minuter
Jord och blod
Ägaren till ett sågverk och hans tonåriga dotter blir indragna i en blodig fejd när en gangster gömmer stulet kokain på deras gård.
film Jord och blod är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 80 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Jord och blod är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jord och blod på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

Saïd owns a sawmill deep in the woods, which he decides to sell. Little does he know that one of his apprentices was cornered by his brother and forced to hide a large amount of cocaine inside the factory.

Skådespelare i Jord och blod

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana Jord och blod

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.
The Little Soldier
En leksaksakrobat blir kär i en ballerinadocka. Men när akrobaten blir tvungen att dra ut i krig kommer en svartsjuk gubben i lådan och försöker ta över.