Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jugar con fuego: Leka med elden

Serien, 2019
Jugar con fuego: Leka med elden
Tre förmögna kvinnor i Colombias kafferegion – bland annat en mor och hennes dotter – förälskar sig i samma tilldragande man.
serien Jugar con fuego: Leka med elden är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Jugar con fuego: Leka med elden är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Erotisk, Känslosam, Nervkittlande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Jugar con fuego: Leka med elden

Ljud och text

Ljud: franska;spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk];engelska
Text: finska;tyska;svenska;spanska;engelska

Flera likadana Jugar con fuego: Leka med elden

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.
The Dark Crystal: Age of Resistance
När makthungriga härskare suger ut livsgnistan ur planeten Thra slår sig några modiga gelflingar samman för att bekämpa mörkret och rädda sin värld.
The A List
I den här spännande, övernaturliga thrillern uppstår romantik, rivalitet och mysterier när några ungdomar åker på läger på en avlägsen ö.