Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Jugar con fuego: Leka med elden

Serien, 2019
Jugar con fuego: Leka med elden
Tre förmögna kvinnor i Colombias kafferegion – bland annat en mor och hennes dotter – förälskar sig i samma tilldragande man.
serien Jugar con fuego: Leka med elden är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Jugar con fuego: Leka med elden är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Erotisk, Känslosam, Nervkittlande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Jugar con fuego: Leka med elden

Ljud och text

Ljud: franska;spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk];engelska
Text: finska;tyska;svenska;spanska;engelska

Flera likadana Jugar con fuego: Leka med elden

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.