Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Christmas on Mistletoe Farm

Film, 2022, 103 minuter
Christmas on Mistletoe Farm
En änkling ärver en gård precis före jul och har svårt att anpassa sig till livet på landet, men hans barn har en plan för hur de ska kunna stanna där för alltid.
film Christmas on Mistletoe Farm är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 103 minuter lång. Scott Garnham, Scott Paige och Kathryn Drysdale medverkar i denna familjevänliga julkomedi regisserad av Debbie Isitt. Christmas on Mistletoe Farm är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Christmas on Mistletoe Farm

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;brittisk engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Christmas on Mistletoe Farm

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Leo
Leo
Adam Sandler spelar en ödla som heter Leo i denna musikaliska komedi om hur sista året på grundskolan ter sig för klassens sällskapsdjur.
Best. Christmas. Ever!
När ödet sammanför deras familjer över jul bestämmer sig Charlotte för att bevisa att hennes gamla vän Jackies liv är för bra för att vara sant.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
När hans identitet avslöjas ber Spider-Man om hjälp från Doctor Strange i denna utökade version med borttaget bildmaterial och en unik introduktion.
The Claus Family 3
När julklappsleveranserna strular och jultomten hamnar i trubbel måste syskonen Jules och Noor samarbeta för att rädda julen. Kommer de att klara det?
Robbie Williams
Efter 25 år som framgångsrik soloartist ser Robbie tillbaka på sitt yngre jag och reflekterar över sitt liv i strålkastarljuset.