Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Just här just nu

Right Here Right Now
Film, 2018, 90 minuter
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
film Just här just nu hade premiär 2018 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Just här just nu på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

On New Year's Eve in Hamburg, a young club owner is struggling to keep the party going when a violent ex-pimp, the police, a former rock star and the love of his life are all coming for him.

Skådespelare i Just här just nu

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska [Originalspråk]
Text: finska;norska;tyska;engelska;svenska

Flera likadana Just här just nu

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Klaus
En självisk brevbärare och en folkskygg leksakstillverkare inleder en osannolik vänskap. Snart sprider de glädje till en kall stad i desperat behov av ett ljus i mörkret.
Nada a Perder 2
I den här biografiska uppföljaren måste Edir Macedo hantera svek, sorg och politiska intriger när kyrkan han var med och grundade drabbas av kontroverser.
El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
Earthquake Bird
I 1980-talets Tokyo blir en gåtfull utländsk kvinna misstänkt för att ha mördat sin vän, som försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.
House Arrest
En man som tröttnat på omvärlden och isolerat sig i hemmet får sitt liv vänt upp och ner när han får ett underligt paket, samtidigt som en journalist kommer på besök.