Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Känn rytmen

Film, 2020, 110 minuter
Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
film Känn rytmen är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 110 minuter lång. Sofia Carson (Descendants) medverkar i denna varma komedi om chansen att börja om på nytt i en charmig liten stad. Känn rytmen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Gripande, Fyndig, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Känn rytmen på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

After failing to find success on Broadway, April returns to her hometown and reluctantly is recruited to train a misfit group of young dancers for a big competition.

Skådespelare i Känn rytmen

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Känn rytmen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Anchor Baby
Ett nigerianskt par i USA måste hantera konsekvenserna när de trotsar myndigheternas avvisningsbeslut i hopp om att kunna ge sitt ofödda barn amerikanskt medborgarskap.
The Haunted Journey
En tornado för en liten flicka och hennes hund till ett land med häxor, feer och talande fåglar i denna animerade film inspirerad av Trollkarlen från Oz.
Darkest Hour
Invasionen från Nazityskland hotar och Storbritanniens nytillsatte premiärminister Winston Churchill förbereder sitt folk för att slåss för landets överlevnad.
Shevernatze: A Road Movie in Reverse
En trafiklärare som vill imponera på sin före detta flickvän försöker slå rekord i baklängeskörning, men ett möte med en främling sätter käppar i hjulen.
Guidance
En kvinna söker råd hos en terapeut och övertygar sin make att genomgå behandling för sin depression vid en okonventionell anläggning på landsbygden.