Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kapten Kalsongs fantastiska äventyr

Serien, 2018
Kapten Kalsongs fantastiska äventyr
Kompisarna George och Harold går i fyran och älskar bus, serietidningar och att förvandla sin rektor till en superhjälte i kalsonger.
serien Kapten Kalsongs fantastiska äventyr är en Netflix Original som hade premiär 2018. Detta serien är Spännande, Knasig, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kapten Kalsongs fantastiska äventyr på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

Best friends George and Harold scheme together a number of pranks at school involving their principal, whose alter ego is a superhero they created called Captain Underpants.

Skådespelare i Kapten Kalsongs fantastiska äventyr

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;finska;tyska;svenska;norska
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Kapten Kalsongs fantastiska äventyr

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.