Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kardec

Film, 2019, 110 minuter
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
film Kardec är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 110 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Sentimental, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kardec på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Tells the story of Allan Kardec, from his days as an educator to his contribution to the spiritist codification.

Skådespelare i Kardec

Regissör

Ljud och text

Ljud: brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk];engelska
Text: svenska;engelska;tyska;brasiliansk portugisiska;finska

Flera likadana Kardec

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.