Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Films Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Film, 2020, 67 minuter
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
film Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 67 minuter lång. Rekommenderas från 7 år Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Fusing his musical and stand-up chops, Kenny Sebastian gets analytical about frumpy footwear, flightless birds and his fear of not being funny enough.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han har fyllt 50, hittat kärleken igen, köpt nytt hus – och lider existentiella kval på Denny's. Livet bara rusar förbi Patton Oswalt i denna ståuppspecial.
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.