Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Films Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Film, 2020, 67 minuter
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
film Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 67 minuter lång. Rekommenderas från 7 år Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Fusing his musical and stand-up chops, Kenny Sebastian gets analytical about frumpy footwear, flightless birds and his fear of not being funny enough.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.