Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

King of Boys

Film, 2018, 182 minuter
King of Boys
När en mäktig affärskvinnas politiska ambitioner hotas av hennes kontakter i den undre världen hamnar hon i en maktkamp där hon riskerar att förlora allt.
film King of Boys hade premiär 2018 och är 182 minuter lång. Regissören bakom The Wedding Party, Kemi Adetiba, återförenas med Sola Sobowale och Adesua Etomi i detta drama. Rekommenderas från 16 år. Detta film är Osentimental, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

King of Boys på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

King of Boys follows the story of Alhaja Eniola Salami, a businesswoman and philanthropist with a checkered past and a promising political future. She is a pillar of society -- loved by ...

Skådespelare i King of Boys

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana King of Boys

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.
The Queenstown Kings
En före detta fotbollsspelare som återvänt till sin hemstad försöker komma närmare sin son, som är en talangfull fotbollsspelare med stora drömmar.
Rustin
Aktivisten Bayard Rustin får utstå både rasism och homofobi när han samordnar sin tids största manifestation för medborgerliga rättigheter: marschen till Washington 1963.