Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

King of Boys

Film, 2018, 182 minuter
King of Boys
När en mäktig affärskvinnas politiska ambitioner hotas av hennes kontakter i den undre världen hamnar hon i en maktkamp där hon riskerar att förlora allt.
film King of Boys hade premiär 2018 och är 182 minuter lång. Regissören bakom The Wedding Party, Kemi Adetiba, återförenas med Sola Sobowale och Adesua Etomi i detta drama. Rekommenderas från 16 år. Detta film är Osentimental, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

King of Boys på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

King of Boys follows the story of Alhaja Eniola Salami, a businesswoman and philanthropist with a checkered past and a promising political future. She is a pillar of society -- loved by ...

Skådespelare i King of Boys

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana King of Boys

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Noose for a Lady
En amatördetektiv får reda på att hans kusin åtalats för mord och dömts till döden – och att han bara har sju dagar på sig att rädda hennes liv.
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
Lilet Never Happened
Ett extremt målinriktat barn riskerar att bli utnyttjat på Manilas gator, men en socialarbetare hjälper henne att föreställa sig ett bättre liv.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.