Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Gangs of Galicia

Serien, 2024
Gangs of Galicia
När en advokat upptäcker att hennes mördade far levt ett dubbelliv söker hon hämnd genom att infiltrera en galicisk drogkartell och närma sig ledaren.
serien Gangs of Galicia är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 13 år. Gangs of Galicia är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Gangs of Galicia

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska;spanska (Spanien) - syntolkning;spanska (Spanien) [originalspråk];frans
Text: tyska;engelska;spanska (Spanien);finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Gangs of Galicia

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.