Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Konsten att städa – med Marie Kondo

Serien, 2019
Konsten att städa – med Marie Kondo
I en rad inspirerande renoveringsprojekt hjälper världskända städexperten Marie Kondo sina kunder att rensa ut prylar – och hitta harmonin.
serien Konsten att städa – med Marie Kondo är en Netflix Original som hade premiär 2019. Konsten att städa – med Marie Kondo är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Feel-good, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Konsten att städa – med Marie Kondo på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Author Marie Kondo offers tips on the art of keeping your home and workspace tidy and organized.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;tyska
Text: finska;tyska;svenska;engelska;norska

Flera likadana Konsten att städa – med Marie Kondo

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.