Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Korea No.1

Serien, 2022
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo och Kim Yeon-koung reser runt i Korea för att lära sig av de främsta traditionella mästarna i ett försök att bli den bästa lärlingen.
serien Korea No.1 är en Netflix Original som hade premiär 2022. Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo och Kim Yeon-koung visar prov på sin komiska kemi under en resa genom Korea. Korea No.1 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Korea No.1

Regissörer

Ljud och text

Ljud: koreanska - syntolkning;koreanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska;ukrainska

Flera likadana Korea No.1

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sann kärlek: Polen
Sex par sätter sin tillit på prov med ett lögndetektortest i den här realityserien där lögner kostar pengar medan sanning belönas.
Physical: 100
Hundra deltagare i absolut toppform tävlar i en rad tuffa utmaningar för att slå ut de andra och kamma hem segern, äran – och en avsevärd summa pengar.
JUNG_E
I en nära framtid kämpar en AI-forskare för att få slut på ett postapokalyptiskt inbördeskrig genom att klona hjärnan på en krigshjälte – hennes egen mor.
Bling Empire: New York
En ny grupp stilmedvetna amerikaner med asiatiskt ursprung visar upp sina förmögenheter – och sina garderober – medan de lever livet i New York.
Pressure Cooker
Elva kockar som bor under samma tak använder sig av sina kulinariska kunskaper och sin list i en matlagningstävling där de själva röstar om vem som vinner 100 000 dollar.