Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Krigare

Serien, 2018
Krigare
En krigsveteran som plågas av minnen från sitt sista uppdrag slår sig samman med bästa vännens änka för att infiltrera ett farligt motorcykelgäng i Köpenhamn.
serien Krigare hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Krigare på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

WARRIOR is a crime drama about community, loyalty and treachery amongst war veterans, bikers and the police force, with a love story surrounding the war veteran CC and the police officer Louise.

Skådespelare i Krigare

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;danska - Syntolkning;danska [Originalspråk]
Text: svenska;franska;tyska;engelska

Flera likadana Krigare

Rasmus Nalle

Rasmus Nalle

(1997)

1864

1864

(2014)

Over the Edge

Over the Edge

(2012)

Transfer

Transfer

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.