Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Krigets tid

Serien, 2017
Krigets tid
Under Rifkriget 1921 öppnar en grupp sjuksköterskor från Madrids överklass ett sjukhus i Melilla, och knyter både vänskaps- och kärleksband medan de räddar liv.
serien Krigets tid är en Netflix Original som hade premiär 2017. Amaia Salamanca (Julia), José Sacristán (överste Márquez) och Silvia Alonso (Susana) medverkar även i Velvet. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Krigets tid på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

In the Spanish city of Melilla, Morocco, during the Rif War of the 1920s, Spanish volunteer nurses with no experience adapt to their new lives.

Skådespelare i Krigets tid

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;europeisk spanska;turkiska

Flera likadana Krigets tid

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Blown Away
Tio konstnärer skruvar upp värmen i en glasblåsartävling där priser värda 60 000 dollar och en mästartitel står på spel.
Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.