Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Krigets tid

Serien, 2017
Krigets tid
Under Rifkriget 1921 öppnar en grupp sjuksköterskor från Madrids överklass ett sjukhus i Melilla, och knyter både vänskaps- och kärleksband medan de räddar liv.
serien Krigets tid är en Netflix Original som hade premiär 2017. Amaia Salamanca (Julia), José Sacristán (överste Márquez) och Silvia Alonso (Susana) medverkar även i Velvet. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Krigets tid på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

In the Spanish city of Melilla, Morocco, during the Rif War of the 1920s, Spanish volunteer nurses with no experience adapt to their new lives.

Skådespelare i Krigets tid

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;europeisk spanska;turkiska

Flera likadana Krigets tid

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.