Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kübra

Serien, 2024
Kübra
När en man börjar få meddelanden om saker som inte har hänt än börjar folk tro att han kan se in i framtiden. Inom kort får han en följarskara – och mäktiga fiender.
serien Kübra är en Netflix Original som hade premiär 2024. Çagatay Ulusoy spelar en ängslig militärveteran som börjar få mystiska meddelanden från en okänd källa. Rekommenderas från 16 år. Kübra är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Kübra

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska;franska - syntolkning;turkiska - syntolkning;turkiska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska;ukrainska

Flera likadana Kübra

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.
Ashes
En förmögen kvinna som är gift med en förläggare hittar en opublicerad bok som väcker spännande fantasier, men när hon dras in i en farlig affär raseras hennes liv.
A Killer Paradox
När ett oavsiktligt mord följs av fler hamnar en helt vanlig ung man i en ändlös katt-och-råtta-lek med en skarpsinnig utredare.
En dag
Efter att ha tillbringat examensnatten ihop går Emma och Dexter skilda vägar – men deras liv förblir sammanflätade. Baserad på David Nicholls roman.